Bor Plestenjak

Stran:  1  2  (Naslednje)
od Bor Plestenjak - torek, 5. september 2006, 09:35
  Se strinjam s sestankom. Petek ob 13h je v redu.

od Bor Plestenjak - torek, 10. januar 2006, 01:01
  Najbolje je, da pošlješ mail Andreju Bauerju, pa ti ga on odpre. Mora ga narediti eden izmed glavnih upravnikov, drugače se ne da.

od Bor Plestenjak - sobota, 22. oktober 2005, 20:04
 

Ko objaviš nekaj na forumu imaš še pol ure časa, da to popraviš, potem se šele pošta pošlje vsem, ki so prijavljeni. Meni osebno se zdi ta interval močno predolg, pet minut bi bilo več kot dovolj. Ali se da to skrajšati in kakšno je mnenje ostalih?

Res je, da če si prijavljen na učilnico, vidiš tudi razprave, ki so bile ravnokar dodane, ampak ponavadi nisem stalno prijavljen v učilnicom, pa še seja poteče po določenem času. Za razliko od tega se pošta ponavadi nalaga samodejno non stop.


od Bor Plestenjak - sobota, 22. oktober 2005, 19:55
 

Če se prijavim kot gost, vidim cel forum učiteljev z vso vsebino. Odgovarjati sicer ne morem, vidim pa vse. Ali ni to malo skregano s tem, da naj bi bil ta forum namenjen samo učiteljem (in asistentom)?


od Bor Plestenjak - petek, 14. oktober 2005, 11:48
 

Mislim, da nima smisla predavatelje siliti v nekaj, kar jim ne ustreza. Lahko imamo prikaze delovanja, ne bi jih pa kar postavljal pred dejstvo. Spletna učilnica lahko zaživi samo, če so tako študenti kot predavatelji za to pripravljeni. Raje imejmo samo tiste učilnice, ki res živijo. Če nič drugega bo za naključnega obiskovalca tako večja verjetnost, da si bo ogledal urejeno kot pa prazno stran.

Možno pa je še nekaj. Če bomo tisti, ki sedaj uporabljamo Moodle vztrajali naprej, bomo mogoče razvadili študente, da bodo to pričakovali tudi od drugih in potem bodo oni sami poskrbeli za to, da bo to zaživelo tudi pri drugih predmetih.


Stran:  1  2  (Naslednje)